Ga naar de inhoud

Vrijblijvende offerte?
+31 (0)6 15053445
e-Mail

Zeilen in Denemarken

Denemarken en met name de Deense archipel met tal van kleinere eilanden in de Oostzee en de Deense Fjorden zijn prachtige gebieden om te zeilen. De afstanden tussen de vele havens en ankerplaatsen zijn niet zo groot waardoor altijd vele dagtochten mogelijk zijn naar een nieuw haventje. Er is niet veel getijstroming of verval (met uitzondering van de smalle doorgangen tussen eilanden). Het water is redelijk beschut, maar vaak staat er een frisse wind. Een leuke ervaring is om eens met de boot in Kopenhagen te liggen, omringt door vele restaurants en bars met vooral zomers overvolle terrassen, maar Denemarken is dun bevolkt en u kunt hier vooral genieten van rust, ruimte en natuur.

Denemarken is het makkelijkste te bereiken met de auto of trein.

Zeiltochten zijn mogelijk naar verschillende kleine eilandjes of naar Kopenhagen. Ook is het mogelijk om rond Denemarken te varen door de Deense Fjorden.

Als u via mij een boot huurt en mij meeneemt als charterschipper of zeilinstructeur, dan kunt u op een veiligere en meer ontspannen manier genieten van uw zeilvakantie en wie dat wenst kan zijn of haar zeilvaardigheid en kennis verbeteren.

Fjorden

Ruimte

Rust