Online Cursus Kustnavigatie & Vaarbewijs 2

In deze online cursus kustnavigatie leert u navigeren langs de Europese kustwateren en het is de ideale voorbereiding op het examen CWO Kustnavigatie en het examen Klein Vaarbewijs 2.

Direct van start

Onderaan alle lessen staan multiple choice vragen om uw kennis te testen. Als u uw emailadres heeft ingevuld, dan krijgt u ook de correcte antwoorden.

Om ook de uitwerkingen in te zien kunt u mijn werkboek Kustnavigatie bestellen. Het Werkboek bevat alle vragen en uitwerkingen van deze online cursus Kustnavigatie.

Extra cursusmogelijkheden

De cursus Kustnavigatie is ook mogelijk als privéles of in-company training. Als u liever een klassikale cursus wilt doen dan raad ik u aan om mijn klassikale cursus RYA Day Skipper shorebased te doen.

Kustnavigatie Helpdesk

U kunt bij uw studie gebruikmaken van begeleiding op afstand via telefoon, WhatsApp, Skype of e-Mail. Kosten hiervoor bedragen Euro 60 per uur.

Cursusmateriaal Kustnavigatie

U heeft verder het volgende cursusmateriaal nodig dat u online kunt bestellen bij vaarwinkel.nl.

  • Leskaart 1630
  • Bretonse plotter
  • Kaartpasser

Examen Kustnavigatie en Vaarbewijs 2

Om in te schrijven voor het examen Klein Vaarbewijs 2 gaat u naar de website van het CBR. Om in te schrijven voor het examen Kustnavigatie gaat u naar de website van de CWO.

ZEEZEILINSTRUCTEUR

Als zeilinstructeur heb ik meer dan twee decennia ervaring in het lesgeven van beginners- tot instructeursniveau op de Noordzee en Middellandse Zee. Ook heb ik met succes verschillende wedstrijdzeilteams getraind. Mijn zeezeilschool is CWO-gecertificeerd en ik ben een RYA Yachtmaster® Offshore en RYA Shorebased Navigation-instructeur.

CWO zeezeilinstructeur
RYA Shorebased instructeur
Docent Vaarbewijs en Kustnavigatie
Examinator Basiscertificaat Marifonie