Meteen naar de inhoud

Online Cursus Kustnavigatie & Vaarbewijs 2

In deze online cursus kustnavigatie leert u navigeren langs de Europese kustwateren en het is de ideale voorbereiding op het examen CWO Kustnavigatie en het examen Klein Vaarbewijs 2.

Direct van start met de online cursus Kustnavigatie (TKN & KVB2)

Onderaan alle lessen staan multiple choice vragen om uw kennis te testen. Als u uw emailadres heeft ingevuld, dan krijgt u ook de correcte antwoorden. Om ook de uitwerkingen in te zien kunt u gratis mijn werkboek Kustnavigatie aanvragen. Het Werkboek bevat alle vragen en uitwerkingen van deze online cursus Kustnavigatie.

Extra cursusmogelijkheden

De cursus Kustnavigatie is ook mogelijk als privéles of in-company training. Als u liever een klassikale cursus wilt doen dan raad ik u aan om mijn klassikale cursus RYA Day Skipper shorebased te doen.

Kustnavigatie Helpdesk

U kunt bij deze online cursus kustnavigatie ook gebruikmaken van begeleiding op afstand via telefoon, WhatsApp, Skype of e-Mail. Kosten hiervoor bedragen Euro 60 per uur.

Cursusmateriaal Kustnavigatie

U heeft verder het volgende cursusmateriaal nodig dat u online kunt bestellen bij vaarwinkel.nl.

  • Leskaart 1630
  • Bretonse plotter
  • Kaartpasser

Docent Kustnavigatie & Vaarbewijs 2

Als zeilinstructeur heb ik meer dan twee decennia ervaring in het lesgeven van beginners- tot instructeursniveau op de Noordzee en Middellandse Zee. Ook heb ik met succes verschillende wedstrijdzeilteams getraind. Mijn zeezeilschool is CWO-gecertificeerd en ik ben een RYA Yachtmaster® Offshore en RYA Shorebased Navigation-instructeur.

Elmar Teeuwen

Docent Vaarbewijs en Kustnavigatie

CWO zeezeilinstructeur

RYA/MCA Cruising Instructor Sail

RYA/MCA Shorebased instructor Navigation

RYA/MCA Yachtmaster Offshore Commercial Endorsement

Examinator Basiscertificaat Marifonie

RYA SRC Short Range Certificate Assessor

EXAMEN Kustnavigatie

De CWO heeft de examinering van Kustnavigatie (een theorie-onderdeel van de CWO diplomalijn) overgelaten aan de vaarscholen. Het is vanaf nu dus mogelijk om bij mij een CWO erkend theorie-examen Kustnavigatie af te leggen. Het examen wordt schriftelijk afgenomen. klik hier om de 
eindtermen van het examen KN te downloaden. 

Duur: 2,5 uur
Data en tijden: Zie hieronder in het aanmeldformulier
Locatie: Zeist
Meenemen: Kaartpasser, potloodpasser, liniaal, potlood, gum, pen, ruitjespapier en leesbril.
Prijs: Euro 150,-