Meteen naar de inhoud

Wedstrijdzeiltraining

Als u wilt leren wedstrijdzeilen dan bent u hier aan het juiste adres. Sinds 20 jaar geef ik regatta-trainingen aan beginnende zeilteams op hun eigen wedstrijdjacht. De trainingen omvatten de manoeuvres rond de boeien, inclusief de spinnaker, meteo, getijstroom, zeiltrim, navigatieapparatuur, tochtplanning, routering tactieken en de zeilwedstrijdregels.

Bedrijfsincentives

Ook kunt u via mij een wedstrijdjacht huren om samen met uw (bedrijfs-) regatta-team deel te nemen aan zeilevenementen in binnen- of buitenland. Zo’n bedrijfsincentive is niet alleen een onvergetelijk avontuur, ook is het dé ideale vorm van teambuilding.

Online cursus wedstrijdzeilen

Hieronder vindt u online cursussen waarmee u zich alvast theoretisch kunt voorbereiden op het wedstrijdzeilen.

REGATTA-TRAINER

Als wedstrijdtrainer heb ik met succes verschillende wedstrijdzeilteams getraind als voorbereiding op bijvoorbeeld de IJspegel Trophy, North Sea Regatta en St. Maarten Heineken regatta. Daarnaast heb ik als zeezeilinstructeur meer dan twee decennia ervaring in het lesgeven van beginners- tot instructeursniveau op de Noordzee en Middellandse Zee. Mijn zeezeilschool is CWO-gecertificeerd en ik ben een RYA Yachtmaster® Offshore en RYA Shorebased Navigation-instructeur.

Elmar Teeuwen

CWO zeezeilinstructeur

RYA/MCA Cruising Instructor Sail

RYA/MCA Shorebased instructor Navigation

RYA/MCA Yachtmaster Offshore Commercial Endorsement

RYA SRC Short Range Certificate Assessor

Examinator Basiscertificaat Marifonie