Meteen naar de inhoud

Online Cursus Marifonie & GMDSS

In deze online cursus Marifonie en GMDSS leert u alles over maritieme communicatie en het is meer dan voldoende voorbereiding op het examen Basiscertificaat Marifonie.

Direct van start

Onderaan alle lessen staan multiple choice vragen om uw kennis te testen. Als u uw emailadres heeft ingevuld, dan krijgt u ook de correcte antwoorden. Om ook de uitwerkingen in te zien kunt u gratis mijn werkboek Marifonie & GMDSS bestellen.

Praktijktraining Marifonie

In overleg kunnen we een afspraak maken om een praktijktraining te organiseren waarbij we kunnen oefenen met een set oefenmarifoons met DSC. Niet verplicht voor het examen, maar wel praktisch als u nog nooit met de marifoon heeft gewerkt.

Extra cursusmogelijkheden

De cursus Marifonie is ook mogelijk als privéles of in-company training.

Marifonie Helpdesk

U kunt bij uw studie gebruikmaken van begeleiding op afstand via telefoon, WhatsApp, Skype of e-Mail. Kosten hiervoor bedragen Euro 60,- per uur.

Examen Marifonie

Het Agentschap Telecom heeft mij aangewezen als exameninstantie voor het Basiscertficaat Marionie. In overleg kunnen we een afspraak maken om een examen te organiseren in Zeist.

Cursusmateriaal

U heeft verder geen cursusmateriaal nodig.

Docent en Examinator Marifonie

Als zeilinstructeur heb ik meer dan twee decennia ervaring in het lesgeven van beginners- tot instructeursniveau op de Noordzee en Middellandse Zee. Ook heb ik met succes verschillende wedstrijdzeilteams getraind. Mijn zeezeilschool is CWO-gecertificeerd en ik ben een RYA Yachtmaster® Offshore en RYA Shorebased Navigation-instructeur.

Elmar Teeuwen

Docent en examinator Basiscertificaat Marifonie

RYA SRC Short Range Certificate Assessor

RYA/MCA Shorebased instructor Navigation

RYA/MCA Cruising Instructor Sail

RYA/MCA Yachtmaster Offshore Commercial Endorsement

CWO zeezeilinstructeur

Docent Vaarbewijs en Kustnavigatie