Ga naar de inhoud

Jachtbemiddeling

Overweegt u om uw jacht op de markt aan te bieden? Dan kunt u mij als EMCI gecertificeerde jachtmakelaar aan boord nemen om zo snel mogelijk de juiste koper voor uw schip te vinden. Ik werk samen met een gerenommeerde HISWA gecertificeerde jachtmakelaardij met wereldwijde vertegenwoordiging door een netwerk van agenten, verspreid over de gehele wereld. Gezamenlijk bieden wij een krachtig marketingapparaat en ongeëvenaarde klantendatabase. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Ongeëvenaarde
Online
Marketing

Voor de beste eerste indruk is een perfecte presentatie en online marketing essentieel. Voor elk jacht organiseer ik een foto- en video shoot van het interieur (walk-through) en het exterieur met mijn drone en vanuit uw tender. Naast promotie op een groot aantal online marktplaatsen voor jachten en e-mail marketing, maak ik een yacht-website op een uniek domein met foto’s, video’s en alle specificaties voor de beste eerste indruk zonder andere schepen die de aandacht afleiden. Met zoekmachine optimalisatie zorg ik voor de beste ranking van uw schip in Google en versterk dit met Google Ads en social media pay-per-click advertenties.

Nautische
Expertise

Als EMCI gecertificeerde jachtmakelaar & taxateur heb ik meer dan tien jaar ervaring in het segment van (semi-) custom schepen vanaf 15 meter. Bovendien heb ik meer dan 30.000 zeemijlen gevaren als schipper op alle soorten zeil- en motorjachten, dus ik ken de voor- en nadelen van veel verschillende jachten. Ik heb ook jaren zelf zeiljachten gehad en volledig ge-refit. Door al deze ervaring kan ik potentiële kopers waardevol advies geven.

Wereldwijd
netwerk

Meer dan 20 jaar heb ik zeiltrainingen gegeven in heel Europa en zo heb ik een netwerk van waardevolle prospects opgebouwd. Bovendien maak ik deel uit van een netwerk van 35 jachtmakelaars, verspreid over de gehele wereld.

Brug tussen
Noord- en
Zuid-Europa

Als Nederlander woon ik in Italië, dicht bij de Middellandse Zee, de thuisbasis van de meeste luxe zeil- en motorjachten. Bovendien spreek ik m’n talen en ken ik als geen ander de enorme verschillen in cultuur, gewoontes en zakendoen. Hierdoor kan ik een brug slaan tussen kopers en verkopers in Noord- en Zuid-Europa.