Jachtbemiddeling

Overweegt u om uw jacht op de markt te brengen voor verkoop of charter? Als EMCI gecertificeerde jachtmakelaar & taxateur help ik u graag met een unieke jachtmarketingaanpak. Ik werk nauw samen met een gerenommeerde internationale jachtmakelaardij, waardoor ik u wereldwijde aanwezigheid, een breed scala aan advertentiemogelijkheden, een wereldwijde klantendatabase en veilige transacties kan bieden. Wilt u een jacht kopen of charteren? Ik ken de markt en bovendien ken ik de voor- en nadelen van veel jachten uit eigen ervaring.

Yacht Marketing Plan

JACHTMAKELAAR

Als EMCI-gecertificeerde jachtmakelaar en taxateur heb ik sinds 2000 een uitgebreid netwerk opgebouwd in de botenwereld. Bovendien ben ik een gecertificeerde online marketingspecialist en webdesigner en ik houd mij graag bezig met fotografie en (drone) videoproductie. Deze vaardigheden pas ik toe bij mijn jachtmarketing activiteiten. Het internet is de verkoophaven van vandaag en een ongeëvenaarde online presentatie is in mijn ogen essentieel voor succesvolle verkoop. Naast Nederlands spreek ik Engels, Duits en Italiaans, aangezien ik in Italië woon.

Elmar Teeuwen
EMCI Jachtmakelaar & Taxateur

Zeil- en motorjachten te koop

Bronsveen Platte Kotter

B-Yachts

Nautor Swan 56

Royal Huisman kotter getuigde sloep

Garcia 72

Alden Schoener

Van Dam Nordia 56 motorjacht

5 redenen om uw jacht met ons te verkopen

Als u met mij in zee gaat, als agent van Sea Independent, dan krijgt u de diensten van een wereldwijd jachtmakelaars netwerk. Een netwerk dat als 1 team nauw samenwerkt om uw jacht tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Dit netwerk is Sea Independent. Het is in 2010 opgericht door Marcel Borgmann. Het is gecertificeerd door zowel de EMCI als de HISWA. Marcel was algemeen directeur van de Contest Group en oprichter van Contest Brokerage. Hij wist dat nauwe en efficiënte samenwerking tussen jachtmakelaars wereldwijd de sleutel is tot succesvolle verkoop van hoogwaardige jachten.

1. WERELDWIJDE AANWEZIGHEID

Het Sea Independent netwerk bestaat momenteel uit meer dan 35 agenten over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Sea Independent is gevestigd in Hoorn in Nederland. Bovendien opereren alle agenten, zoals ikzelf, voornamelijk onder de naam Sea Independent. Alle agenten hebben een samenwerkingsovereenkomst met het hoofdkantoor.

2. MARKETING MOGELIJKHEDEN

Naast de Sea Independent-website vermelden de agenten in het netwerk de jachten op hun eigen website, social media, nieuwsbrieven, e.d.

Ook zijn wij als netwerk aanwezig op alle grote jachtportalen ter wereld. Voorbeelden hiervan zijn: yachtworld.com, rightboat.com, theyachtmarket.com, boatshop24.com, cosasdebarcos.com, yachtfocus.com, hiswa.nl, boats.com, boat24.com.

Dit wordt extra geaccentueerd door nieuwsbrieven en specifiek gerichte e-mailcampagnes naar geselecteerde kopers.

Wekelijks ontvangen jachteigenaren een e-mail met statistieken over hoe vaak hun jachten op internet zijn bekeken. Zo krijgen zij een bijna realtime voortgangsrapportage.

Last but not least maken we veel gebruik van betaalde internetreclame. Dit zeer succesvolle marketingkanaal wordt gebruikt voor het genereren van algemene bezoekers naar onze websites en voor specifieke jachten.

3. WERELDWIJDE KLANTDATABASE

Sea Independent heeft in de loop der jaren een grote database met potentiële kopers opgebouwd. Deze is in een CRM-systeem georganiseerd. Natuurlijk maak ik ook gebruik van dit systeem. Ik kan uw jacht actief aan te bieden aan kopers, die specifiek in dit type jacht geïnteresseerd zijn.

4. FINANCIËLE ZEKERHEID

Sea Independent scheidt het geld dat betrokken is bij de verkooptransacties strikt van zijn operationele bankrekeningen. Deze derdengeldrekening wordt beheerd door een stichting met als enige doel het financiële deel van een verkoopovereenkomst veilig te beheren. Dit betekent dat transacties die worden uitgevoerd door of via Sea Independent 100% veilig zijn.

5. SEA INDEPENDENT IS EMCI EN HISWA GECERTIFICEERD

De EMCI- en Hiswa-certificering van Sea Independent garandeert klanten veiligheid, beveiliging en hoogopgeleide, bekwame en deskundige makelaars. Transparantie en regelmatige communicatie met klanten zijn cruciaal om het hoogst mogelijke serviceniveau te bieden.