Meteen naar de inhoud

Jachtbemiddeling

Overweegt u om uw jacht op de markt te brengen voor verkoop of charter? Als EMCI gecertificeerde jachtmakelaar & taxateur met meer dan 10 jaar ervaring help ik u graag met een innovatieve aanpak in jachtbemiddeling. Ik verzorg voor elk schip een ongeëvenaarde (online) marketing en presentatie. Ik ken de markt goed en ken als zeer ervaren zeezeiler ook de voor- en nadelen van veel schepen uit eigen ervaring. Als Nederlander woonachtig in Italië vorm ik bovendien een unieke brug tussen kopers en verkopers in Noord- en Zuid-Europa. Voor elke unieke opdracht bied ik een maatwerkoplossing die varieert van full-service jachtbemiddeling tot deeldiensten.

Yacht Marketing Plan

Online Marketing
expertise

Het internet is de verkoophaven van vandaag de dag en een ongeëvenaarde online marketing en presentatie is dus essentieel voor een succesvolle verkoop. Meer dan 10 jaar heb ik websites gebouwd en online marketing verzorgd voor ambitieuze ondernemingen en bovendien houd ik mij graag bezig met fotografie en (drone) videoproductie. Deze verregaande kennis en vaardigheden komen natuurlijk goed van pas in mijn werk als innovatieve jachtmakelaar.

Nautische Kennis en ervaring

Naast meer dan 10 jaar ervaring in de jachtmakelaardij heb ik meer dan 30 duizend zeemijl achter de rug als schipper, zeilinstructeur, wedstrijdzeiler en booteigenaar. Ik heb altijd gevaren in uitdagende kustwateren, op alle denkbare zeil- en motorjachten en ik weet dus als geen ander wat de voor- en nadelen zijn van verschillende schepen. Daardoor kan ik dus waardevolle adviezen geven aan potentiële kopers.

Brug tussen
Noord- en Zuid-Europa

Gedurende meer dan 20 jaar heb ik als zeilinstructeur duizenden watersporters getraind op zeil- en motorjachten. Ik heb daarmee een groot netwerk van watersporters opgebouwd in Nederland. Nu woon ik in Italië niet ver van de Middellandse Zee, de ligplaats van de meeste luxe zeil- en motorjachten. Bovendien spreek ik mijn talen goed en ken ik als geen ander de enorme verschillen in cultuur, gewoontes en in het zakendoen. Daardoor kan ik een brug vormen tussen de kopers en verkopers in Noord- en Zuid-Europa.

Maatwerk
oplossingen

Elk schip, elke eigenaar en dus ook elke opdracht is uniek. Als u met mij in zee gaat bied ik dus een maatwerkoplossing, die varieert van full-service tot deeldiensten. Als boutique jachtmakelaardij kan ik een scherpe courtage aanbieden voor full-service jachtbemiddeling. Voor extra marketing exposure kunnen we de verkoop van uw schip onderbrengen bij een gerenommeerde jachtmakelaardij met bewezen track record in de verkoop in het luxe segment. Ik ben één van de agenten in dit wereldwijde jachtmakelaardij netwerk. Download brochure. Tot slot bied ik deeldiensten aan op basis van mijn uurtarief, zoals scheepstaxaties, online yacht marketing en consultancy.