Jachtbemiddeling

Overweegt u om uw jacht op de markt te brengen voor verkoop of charter? Als EMCI gecertificeerde jachtmakelaar & taxateur help ik u graag met een unieke jachtmarketingaanpak. Ik werk nauw samen met een gerenommeerde internationale jachtmakelaardij, waardoor ik u wereldwijde aanwezigheid, een breed scala aan advertentiemogelijkheden, een wereldwijde klantendatabase en veilige transacties kan bieden.

Overweegt u een jacht te kopen of te charteren? Ik ken de markt en bovendien ken ik de voor- en nadelen van veel jachten uit eigen ervaring. Ik adviseer u graag welk jacht het beste bij u past.

Yacht Marketing Plan

JACHTMAKELAAR

Als EMCI-gecertificeerde jachtmakelaar en taxateur heb ik sinds 2000 een uitgebreid netwerk opgebouwd in de botenwereld. Bovendien ben ik een gecertificeerde online marketingspecialist en webdesigner en ik houd mij graag bezig met fotografie en (drone) videoproductie. Deze vaardigheden pas ik toe bij mijn jachtmarketing activiteiten. Het internet is de verkoophaven van vandaag en een ongeëvenaarde online presentatie is in mijn ogen essentieel voor succesvolle verkoop. Naast Nederlands spreek ik Engels, Duits en Italiaans, aangezien ik in Italië woon.

EMCI Jachtmakelaar & Taxateur