Ga naar de inhoud

Yacht marketing

Als u uw zeiljacht of motorjacht wilt verkopen of verhuren, dan kunt u natuurlijk een jachtmakelaar of charter agent aanstellen die de marketing van uw schip goed op de rails zet, maar als u liever geen exclusieve opdracht wilt geven en alle jachtmakelaars de kans wilt geven om uw schip te verkopen, dan is de kans groot dat de noodzakelijke marketing van uw schip een ondergeschoven kindje wordt. Ik bied als Yacht Marketing Bureau mijn werkzaamheden aan om de marketing van uw boot een extra impuls te geven. Zonder exclusief contract of courtage, maar op basis van mijn uurtarief. Tevens werk ik voor scheepswerven die hun zeil- of motorboten op de juiste manier in de markt willen zetten.

Yacht Marketing Plan

Yacht Marketingbureau

Als EMCI-gecertificeerde jachtmakelaar en taxateur werk ik sinds 2007 in de jachtmakelaardij. Bovendien ben ik een gecertificeerde online marketingspecialist en webdesigner en ik houd mij graag bezig met fotografie en (drone) videoproductie. Deze vaardigheden pas ik toe bij mijn Yacht Marketing activiteiten. Het internet is de verkoophaven van vandaag en een ongeëvenaarde online presentatie is essentieel voor een succesvolle verkoop. Naast Nederlands spreek ik Engels, Duits en Italiaans, aangezien ik in Italië woon.

Yacht Marketing Expert

EMCI Jachtmakelaar & Taxateur

YACHT WEBSITE en Zoekmachine Optimalisatie

Het internet is de verkoophaven van deze tijd en daarom is in mijn visie een unieke website op een eigen URL voor uw jacht een goede investering. Het voordeel van een unieke jachtwebsite is dat de bezoeker de best mogelijke ervaring beleeft en dat er geen concurrerende schepen of reclamebanners naast staan, zoals op watersportportals wel het geval is. Dus ook als u een exclusieve jachtmakelaar heeft aangesteld, is een unieke jachtwebsite een goed idee om de verkoop een impuls te geven.

YACHT FOTOGRAFIE EN DRONE VIDEO

Het maken van mooi beeldmateriaal om uw schip te verkopen is essentieel. Graag maak ik voor u een fotoserie en video van zowel het interieur als het exterieur. Dat doe ik vanuit uw bijboot en met een drone. Na de foto- en video-shoot van uw schip bewerk ik het materiaal met Adobe Creative Suite om uw schip op zo’n mooi mogelijke manier in de spotlights te zetten.

PAY PER CLICK ADVERTEREN

Online adverteren met Google Ads, Social Media en watersport portals is de meest effectieve manier van adverteren, omdat u alleen betaalt als iemand specifiek zoekt naar uw type schip en in de doelgroep valt. De advertenties linken direct door naar uw unieke jachtwebsite.

Waarom een website voor uw schip?

Als u uw jacht wilt verkopen of ermee wilt charteren zonder een exclusieve opdracht te geven aan een jachtmakelaar or charter agent, zal niemand voldoende in de marketing investeren. Als oplossing bieden wij een pakket marketingactiviteiten aan zonder exclusief contract of commissie, maar gewoon op basis van ons uurtarief.

Als u al een jachtmakelaar heeft aangesteld, is een website nog steeds een goed idee om de marketing een impuls te geven.

Uw makelaar zal een trechter naar zijn eigen website creëren, maar het probleem is dat daar veel vergelijkbare boten opstaan die de aandacht van uw boot afleiden. Wij creëren juist een trechter naar alleen uw jacht.

Daarnaast zal iedere serieuze prospect Google gebruiken om vergelijkbare jachten te vinden om de prijs te vergelijken en daarom is een website met hoge ranking, geoptimaliseerd voor uw specifieke schip essentieel.

Onze dienstverlening is de perfecte aanvulling op uw jachtmakelaar. Wij vragen geen commissie of een exclusief contract, wij brengen u alleen kosten in rekening op basis van ons uurtarief.

Hoewel u nu misschien nog steeds volop geniet van uw jacht, komt er een moment dat u besluit om het te verkopen. Een website maakt het mogelijk om e-mailadressen te verzamelen van mensen die geïnteresseerd zijn in uw jacht. Tegen de tijd dat u besluit te verkopen, heeft u een lijst met potentiële kopers opgebouwd.

Succesvol verhuren kan alleen met een realtime online boekingssysteem, dus dat is precies wat wij ontwikkelen.

Elk ambitieus regattateam zal baat hebben bij een website om de beste zeilers of sponsors te rekruteren voor het team.

Vertrekkers kunnen een website gebruiken om over hun reis te bloggen voor familie en vrienden over hun avontuur, inclusief foto’s, video’s en natuurlijk een realtime volgsysteem. Post kunnen weer gedeeld worden op social media.

Een website is slechts de voorkant, maar het is ook mogelijk om in te loggen op uw bootmanagementsysteem, inclusief professionele e-mail, onderhoudsschema’s, takenlijsten, de kalender, scheepsdocumenten, certificaten en handleidingen, bemanningsdocumenten en certificaten, inventarislijsten , contactgegevens van leveranciers, enz.

Scheepswerven die zeil- of motorboten op de markt willen brengen kan ik van dienst zijn met een volledig pakket aan yacht marketing en verkoop diensten.

OPDRACHTGEVER
Tesoro Yachts Benelux

WERK
verkoop & marketing

OPDRACHTGEVER
Eigenaar zeiljacht

WERK
WordPress webdesign

OPDRACHTGEVER
Jachtmakelaar

WERK
Jachtwebsite

OPDRACHTGEVER
Jachtmakelaar

WEBSITE
youtube.com

OPDRACHTGEVER
Agent

EVENEMENT
Cannes Yachting Festival

WERK
Yacht Sales & Marketing