Meteen naar de inhoud

Yacht marketing

Als u uw zeiljacht of motorjacht wilt verkopen of verhuren, dan kunt u natuurlijk een full-service jachtmakelaar of charter agent aanstellen die de marketing van uw schip goed op de rails zet. Als u liever geen exclusieve opdracht wilt geven aan één jachtmakelaar en juist alle jachtmakelaars de kans wilt geven om uw schip aan te bieden, dan is de kans groot dat de noodzakelijke marketing van uw schip een ondergeschoven kindje wordt. Ik bied als Yacht Marketing Bureau mijn werkzaamheden aan om de marketing van uw boot een extra impuls te geven. Zonder exclusief contract of courtage, maar op basis van mijn uurtarief.

Yacht Marketing Plan

Yacht Marketingbureau

Als EMCI-gecertificeerde jachtmakelaar en taxateur werk ik sinds 2000 in de jachtmakelaardij. Bovendien ben ik een gecertificeerde online marketingspecialist en webdesigner en ik houd mij graag bezig met fotografie en (drone) videoproductie. Deze vaardigheden pas ik toe bij mijn Yacht Marketing activiteiten. Het internet is de verkoophaven van vandaag en een ongeëvenaarde online presentatie is in mijn ogen essentieel voor succesvolle verkoop. Naast Nederlands spreek ik Engels, Duits en Italiaans, aangezien ik in Italië woon. Lees meer…

Elmar Teeuwen

Yacht Marketing Expert

EMCI Jachtmakelaar & Taxateur

YACHT WEBSITE en Zoekmachine Optimalisatie

Het internet is de verkoophaven van deze tijd en daarom is in mijn visie een unieke website met een unieke URL voor uw jacht een goede stap. Het voordeel van een unieke jachtwebsite is dat de bezoeker de best mogelijke ervaring beleeft, dat er geen concurrerende schepen of reclamebanners naast staan zoals op boten portals meestal het geval is. Dus ook al heeft u al wel een exclusieve jachtmakelaar aangesteld, dan nog is een unieke jachtwebsite een goed idee om de verkoop een boost te geven. Ik heb hiervoor een ruim aantal zoekmachine vriendelijke URL’s geregistreerd waar u gebruik van kunt maken. 

YACHT FOTOGRAFIE EN DRONE VIDEO

Het maken van mooi beeldmateriaal om uw schip te verkopen is essentieel. Veel mensen zijn visueel ingesteld en haken af bij een slechte presentatie. Graag maak ik voor u een fotoserie en video van zowel het interieur als het exterieur. Dat doe ik vanuit uw bijboot en met een drone. Na de foto- en video-shoot van uw schip bewerk ik het materiaal met Adobe Creative Suite om uw schip op zo’n mooi mogelijke manier in de spotlights te zetten.

PAY PER CLICK ADVERTEREN

Online adverteren met Google Ads en op Social Media en watersport portals is de meest effectieve manier van adverteren omdat u alleen betaalt als iemand specifiek zoekt naar uw type schip in de doelgroep valt en op de advertentie klikt.

OPDRACHTGEVER
Eigenaar Zeiljacht

WERK
Wordpress webdesign /
Boat Management System

OPDRACHTGEVER
Jachtmakelaar

JAAR
2021

WERK
Jachtwebsite

OPDRACHTGEVER
Jachtmakelaar

WEBSITE
youtube.com

JAAR
2020