Online Cursus Reisvoorbereiding

In deze online cursus Reisvoorbereiding leert u meerdaagse zeezeiltochten voor te bereiden en het is de ideale voorbereiding op het examen RR&P van de CWO.

Direct van start

Onderaan alle lessen staan multiple choice vragen om uw kennis te testen. Als u uw emailadres heeft ingevuld, dan krijgt u ook de correcte antwoorden.

Om ook de uitwerkingen in te zien kunt u mijn werkboek Reisvoorbereiding bestellen.

Extra cursusmogelijkheden

De cursus Reisvoorbereiding is ook mogelijk als privéles of in-company training. Als u liever een klassikale cursus wilt dan raad ik aan om deel te nemen aan de RYA Yachtmaster shorebased cursus wat ook een prima voorbereiding is.

Reisvoorbereiding Helpdesk

U kunt bij uw studie gebruikmaken van begeleiding op afstand via telefoon, WhatsApp, Skype of e-Mail. Kosten hiervoor bedragen Euro 60,- per uur.

Cursusmateriaal

U heeft verder het volgende cursusmateriaal nodig dat u online kunt bestellen bij vaarwinkel.nl.

  • Leskaart 1630
  • Bretonse plotter
  • Kaartpasser
 

Examen Reisvoorbereiding

Om in te schrijven voor het examen Reisvoorbereiding gaat u naar de website van de CWO.

ZEEZEILINSTRUCTEUR

Als zeilinstructeur heb ik meer dan twee decennia ervaring in het lesgeven van beginners- tot instructeursniveau op de Noordzee en Middellandse Zee. Ook heb ik met succes verschillende wedstrijdzeilteams getraind. Mijn zeezeilschool is CWO-gecertificeerd en ik ben een RYA Yachtmaster® Offshore en RYA Shorebased Navigation-instructeur.

CWO zeezeilinstructeur
RYA Shorebased instructeur
Docent Vaarbewijs en Kustnavigatie
Examinator Basiscertificaat Marifonie