Ga naar de inhoud

Vrijblijvende offerte?
+31 (0)6 15053445
e-Mail

Zeilen in Cornwall, Devon en Scilly-eilanden

Cornwall en Devon worden ook wel de Engelse Rivièra genoemd, en niet voor niets, want het is hier prachtig. Misschien is het zelfs nog mooier dan de Franse Rivièra, want de heuvels zijn groener en het water net zo helder en azuurblauw. Het is ook een waar zeilparadijs. Vaak staat er een frisse bries en een lange deining van de Atlantische Oceaan. De havens zijn allemaal even gezellig. De lokale bevolking is vriendelijk en behulpzaam. Als de wind het toelaat, is het mogelijk om naar de Scilly-eilanden te zeilen. Vanaf het meest zuidwestelijke punt van het VK is het een dag varen de oceaan op voordat we voor anker gaan in de meest afgelegen archipel van Europa.

Vliegen op Newquay of met de auto met de ferry over het kanaal. De lange reis wordt zeker beloond.

De haventjes liggen redelijk dicht bij elkaar zodat er leuke dagtripjes gemaakt kunnen worden naar haventjes zoals: Dartmouth, Salcombe, Looe, Falmouth en als het weer het toelaat naar de Isles of Scilly.

Als u via mij een boot huurt en mij meeneemt als charterschipper of zeilinstructeur, dan kunt u op een veiligere en meer ontspannen manier genieten van uw zeilvakantie en wie dat wenst kan zijn of haar zeilvaardigheid en kennis verbeteren.

Azuurblauwe zee

Pittoreske haventjes

Schitterende natuur