Contact

Meestal bouw ik een jarenlange relatie op met mijn klanten. Voordat ik voor u aan het werk ga, wil ik u en uw bedrijf goed leren kennen.

Mijn achtergrond

In 2002 heb ik de opleiding Small Business & Retail management afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. In 2011, ben ik als freelancer met webdesign en online marketig begonnen. In 2018 heb ik de Opleiding tot SEO/SEA Expert afgerond bij SRM en ik heb als PPC expert bij diverse opdrachtgevers gewerkt. Ook heb ik mijzelf bijgeschoold via Google Academy for Ads. Ik houd mij dus al bijna een decenium bezig met het bouwen van websites, webshops, nieuwsbriefsystemen en met zoekmachine marketing.

Mijn passie

Mijn passie is zeezeilen en dan vooral als zeilinstructeur mensen op zee leren zeilen. Die passie voor coachen komt ook goed van pas bij mijn online marketing activiteiten. Ik richt mij namelijk op ondernemers die ook het belang ervan inzien om zelf de touwtjes in handen te kunnen houden. Marketing is namelijk de kern van uw bedrijf en kan dus onmogelijk volledig uitbesteed worden. Daarom is dus ook training nodig. Ik werk namelijk niet alleen VOOR u, maar vooral samen MET u.

Adresgegevens

Elmar Teeuwen
Eikenlaan 34
3707 SE Zeist
KvK 30168901
BTW NL001992749B50

Tel. 06-15053445

CV op Linkedin

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.