Ga naar de inhoud

Vrijblijvende offerte?
+31 (0)6 15053445
e-Mail

Zeilen rond de Balearen

De Balearen staan natuurlijk bekend om hun nachtleven, maar op de Balearische Eilanden is ook schitterende natuur te vinden. Er zijn onvergetelijke ankerbaaitjes waar u vanaf uw boot in het azuurblauwe, kristalheldere water kunt duiken om te snorkelen. Met de bijboot vaart u naar een van de vele witte strandjes. De gemiddelde wind in de zomer is 8 tot 10 knopen. De gemiddelde temperatuur is 21 tot 29 graden. Havengeld is prijzig, met name op populaire plekken zoals Formentera. Op het locale menu staan natuurlijk Spaanse tapas, verse vis en heerlijke Spaanse wijnen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Palma de Mallorca Airport waarop vanuit Nederland de volgende vliegmaatschappijen vliegen: Corendon, Easyjet, Transavia, TUI en Vueling. De transfer naar de haven is slechts 10 minuten met een taxi. 

Zeiltochten zijn mogelijk rond Mallorca en naar de andere Balearen: Menorca, Ibiza, Formentera. 

Als u via mij een boot huurt en mij meeneemt als charterschipper of zeilinstructeur, dan kunt u op een veiligere en meer ontspannen manier genieten van uw zeilvakantie en wie dat wenst kan zijn of haar zeilvaardigheid en kennis verbeteren.

Ankerbaaitjes

Witte strandjes

Levendigheid