Ga naar de inhoud

Vrijblijvende offerte?
+31 (0)6 15053445
e-Mail

Zeilen in de Costa SMeralda

De Costa Smeralda en het zuiden van Corsica is een vaargebied voor de echte connaisseur. Het smaragdgroene water in combinatie met witte stranden maakt dit gebied tot een van de mooiste zeilgebieden van Europa. Er is een goede kans op wind. Er is 40% kans op meer 4Bft + en de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 20 en 30 graden. Het gebied is rotsachtig en dat vergt wel wat van de kustnavigator. De Costa Smeralda is een gebied waar de Italiaanse en internationale jetset te vinden is en daarom zijn havens niet goedkoop. U kunt bovendien natuurlijk genieten van de heerlijke Italiaanse keuken en wijnen. Al met al zijn er dus ideale omstandigheden voor een onvergetelijke zeilvakantie.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Olbia Costa Smeralda. Easyjet en Transavia vliegen vanuit Nederland naar Olbia. De transfer naar de haven is 18 km, of 20 minuten met de taxi. 

Vertrekkend vanuit Olbia maken we uitstapjes naar Porto Cervo, Caprera, Isola Maddalena, Isola Spargi en Isola Santa Maria. 

Als u via mij een boot huurt en mij meeneemt als charterschipper of zeilinstructeur, dan kunt u op een veiligere en meer ontspannen manier genieten van uw zeilvakantie en wie dat wenst kan zijn of haar zeilvaardigheid en kennis verbeteren.

Ankerbaaitjes

Witte strandjes

Italiaanse keuken