Yachtmarketing

Overweegt u om uw zeil- of motorjacht op de markt te brengen voor de verkoop of charter? Ik help u graag met mijn unieke marketingaanpak die verder gaat dan wat de meeste internationale jachtmakelaardijkantoren u te bieden hebben. Voor elk jacht bouw ik een unieke website voor de best mogelijke presentatie en ervaring. Deze jachtwebsite is zonder concurrerende jachten en reclamebanners die de aandacht kunnen afleiden zoals op boot portals het geval is. Ik zorg voor een (drone) en walkthrough video en perfecte fotoserie van het interieur en exterieur. Vervolgens zal ik een trechter naar uw jachtwebsite maken met behulp van een uitgekiend online marketingprogramma dat bestaat uit advertenties op alle grote internationale botenportals zoals yachtworld.com. Ik zal ook online advertenties maken, zoals Pay Per Click-advertenties in Google, Yandex en videoadvertenties op YouTube en andere sociale mediaplatforms. Ook ga ik een e-mailmarketingcampagne voor uw schip versturen.

Bovendien ben ik niet alleen. Als u uw jacht via mij op de markt brengt, dan breng ik uw jacht onder bij een door HISWA en EMCI erkende, internationale jachtmakelaardij, met wereldwijde dekking op het gebied van marketing, klantenbestand en netwerk van agenten. Deze jachtmakelaar heeft een indrukwekkend verkooprecord in het segment van (semi-) custom built luxe jachten vanaf 15 meter.

Als u al een verkoopopdracht heeft gegeven aan een makelaar of als u helemaal geen makelaar wilt inschakelen, dan kan ik een voorstel sturen gebaseerd op mijn uurtarief.

Yacht Marketng Plan
Gratis waardebepaling &
Yachtmarketing Plan?

Bel 06 - 150 53 445

YACHT MARKETING EXPERT

Na ervaring te hebben opgedaan bij verschillende succesvolle internationale jachtmakelaardij kantoren, ben ik EMCI-gecertificeerde jachtmakelaar en taxateur geworden. Ik heb sinds 2000 een uitgebreid netwerk opgebouwd in de botenwereld. Bovendien ben ik een gecertificeerde online marketingspecialist en webdesigner. Daarnaast houd mij ook graag bezig met fotografie en videoproductie. Ik ben zelfs een gecertificeerde dronevideo-piloot. Al deze moderne marketingtechnieken pas ik toe bij mijn yachtmarketing activiteiten. Het internet is de verkoophaven van vandaag en een ongeëvenaarde online presentatie is in mijn ogen essentieel voor succesvolle verkoop. Naast Nederlands spreek ik Engels, Duits en Italiaans, aangezien ik ook in Italië woon.

EMCI jachtmakelaar & Taxateur
Jachtmarketing expert