Webdesign

Sinds 10 jaar bouw ik als ZZP-er websites. Mijn klanten zijn ondernemingen en ook eigenaren van onroerend goed of een boot die verkocht moet worden.

Wordpress en Joomla!

De websites bouw ik met Open Source content management systemen, zoals WordPress of Joomla. Zo’n CMS biedt vele uitbreidingsmogelijkheden, zoals een webshop, e-nieuwsbriefsysteem, klantenportaal, online boekingssysteem en dergelijke. Bovendien kunt u met een CMS eenvoudig zelf de teksten en afbeeldingen onderhouden.

Grafisch ontwerp

Met oog voor detail bouw ik websites en webshops die perfect aansluiten bij de identiteit die u wilt uitstralen. Voor het grafisch ontwerp van een logo, merkidentiteit, huisstijl, website, apps, brochures en nog veel meer verwijs ik u graag naar de grafisch ontwerper waar ik graag mee samenwerk, Marcia Teeuwen. Met ruim 20 jaar ervaring (diploma HKU 2000 en sinds 2005 een eigen bedrijf) en een oprechte interesse in de klant, weet zij altijd weer de verwachtingen te overtreffen.

Zoekmachine optimalisatie

Naast webdesigner ben ik ook Online Marketing specialist. Die kennis neem ik mee in het bouwen van een website die er dus niet alleen mooi uitziet, maar ook goed vindbaar is in zoekmachines. Ik probeer dus altijd de juiste balans te vinden tussen grafisch mooi, goed beveiligd, gebruikvriendelijk en snel. Webdesign met de focus op conversies dus. Daar gaat het tenslotte om: het aantal mensen dat contact met u opneemt of bestelt via uw website.

Ervaring

Na 10 jaar lang websites te hebben gebouwd heb ik inmiddels een systematische aanpak ontwikkeld en uitgewerkt in een Online Marketing Stappenplan. Door zo effectief mogelijk te werken kunnen ook de kosten beter onder controle worden gehouden. Bovendien wordt de samenwerking gestroomlijnd en dat werkt wel zo prettig.

Websiteonderhoud

Internettechnologie verandert snel en onderhoud is altijd belangrijk om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen. Ook dat verzorg ik graag voor u. Het is natuurlijk ook mogelijk dat ik alleen het technisch onderhoud voor u verzorg en een training geef als u toch zoveel mogelijk in eigen beheer wilt houden.