Webdesign & Online marketing

Als u op zoek bent naar een webdesigner en online marketing expert die uw website goed op de rit kan zetten dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn doel is altijd om websites te bouwen die ook daadwerkelijk wat opleveren. Daarvoor is niet alleen de juiste “look en feel” belangrijk, maar ook zoekmachinevriendelijkheid, mobielvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en laadsnelheid. Voor het grafisch ontwerp werk ik het meest effectief samen met Marcia Teeuwen. Sinds de kunstacademie werkt zij al tientallen jaren als zelfstandige grafische ontwerper voor bedrijven in de regio Utrecht. Zij ontwerpt dus de logo’s, huistijlen, etc. die ik vervolgens ombouw tot websites. Bij het ontwerpen en bouwen van websites komt meer kijken dan u misschien zou verwachten. Om de workflow van het ontwerp- en bouwproces zo goed mogelijk te stroomlijnen heb ik een “Online Marketing Stappenplan” gescheven. Ik richt mij op klanten die begrijpen dat een goede website neerzetten pas het begin is. Daarna moeten we er nog een succes van maken met online marketing. Denk hierbij aan SEO, Google Ads campagnes, e-mailmarketing, social media marketing, etc. Ik werk met een 10 Urenkaarten systeem en houd mijn werkzaamheden bij op een “timesheet” die opdrachtgevers realtime kunnen inzien. Heb ik uw interesse gewekt? Bekijk hieronder mijn diensten en portfolio en neem gerust contact op.

Online Marketing Plan

WEBDESIGNER

Al meer dan 10 jaar help ik ondernemers met het opzetten van hun website en online marketing veelal in de regio’s Amsterdam en Utrecht. Het is fantastisch om te zien hoe sommige bedrijven het grootste deel van hun klanten en hun omzet binnenhalen via de website en online marketing die ik voor hen op de rit heb gezet. De mogelijkheden van online verkopen hebben mij altijd al gefascineerd. Ik heb met succes de opleiding tot online marketing expert afgerond bij SRM in Amsterdam en heb ook mijn Google certificaten behaald. Maar de meeste kennis doe je toch op door dagelijks bezig te zijn met dit vakgebied, dat een razendsnelle ontwikkeling doormaakt. Dat betekent elke dag weer nieuwe dingen uitzoeken en dus bijleren.

Webdesigner
Online Marketing Expert