Online marketing Stappenplan

Al meer dan 10 jaar bouw ik op freelance basis websites en verzorg ik de online marketing voor verschillende bedrijven. Ik weet inmiddels uit ervaring dat het bouwen van een website voor de meeste ondernemers meer werk is dan ze bij voorbaat zouden verwachten. De website moet namelijk uw unieke identiteit uitstralen en daarom is uw input essentieel. Ik werk dus niet alleen vóór u, ik werk vooral samen mét u, want u kent uw onderneming en klanten het beste en weet wat u wilt uitstralen en op welke zoekwoorden uw klanten u zoeken. U moet dus telkens zelf aangeven wat u wilt dat ik ga “bouwen” en daarvoor uw input geven, zoals de structuur, teksten, zoekwoorden, producten, etc. bovendien moet u mij meehelpen met testen van het prototype.

In mijn Online Marketing Stappenplan, staan allerlei belangrijke zaken over uw website en online marketing beschreven. Ik raad al mijn opdrachtgevers aan om het goed door te lezen. Als (nieuwe) opdrachtgevers precies de stappen volgen, dan kunnen we zeer effectief te werk gaan en zo voorkomen we extra werk en kosten en blijven we dus binnen uw budget. Zo ontstaat de meest effectieve workflow en halen we de meeste omzet uit uw website.

Online Marketing Plan

WEBDESIGNER

Al meer dan 10 jaar help ik ondernemers met het opzetten van hun website en online marketing. Het is fantastisch om te zien hoe sommige bedrijven het grootste deel van hun klanten en hun omzet binnenhalen via de website en online marketing die ik voor hen op de rit heb gezet. De mogelijkheden van online verkopen hebben mij altijd al gefascineerd. Ik heb met succes de opleiding tot online marketing expert afgerond bij SRM in Amsterdam en heb ook de Google certificaten behaald. Maar de meeste kennis doe je toch op door dagelijks bezig te zijn met dit vakgebied, dat een razendsnelle ontwikkeling doormaakt. Dat betekent elke dag weer nieuwe dingen uitzoeken en dus bijleren.

Webdesigner
Online Marketing Expert