Online Marketing

Succesvol online ondernemen met de focus op conversies. Dat is waar ik u bij kan helpen. Een website of webshop bouwen is nog maar het begin. Ik help u er een succes van te maken met online marketing. Internetmarketing is de meest kosteneffectieve manier van marketing.

GOOGLE ANALYTICS

Ik stel Google Analytics zo in dat we de performance van uw KPI’s per online marketingkanaal kunnen monitoren. Hierdoor kunnen we de resultaten van de online marketingactiviteiten meten en indien nodig bijsturen.

GOOGLE ADS (PPC)

Om direct resultaat te boeken, starten we vaak met betaalde advertenties in Google Ads waarbij u per klik betaalt. Ik kan de campagnes opzetten en zorgen voor zoveel mogelijk relevante leads en conversies, want daar draait het om; aanmeldingen, aanmeldingen, telefoontjes, ingevulde contactformulieren, etc. De Google Ads-campagnes dienen regelmatig gecontroleerd en aangepast te worden om uw advertentiebudget zo effectief mogelijk te besteden. Dat werk neem ik u graag uit handen en bespreek graag periodiek de resultaten met u.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

SEO is het onderdeel van online marketing waarmee ik ervoor kan zorgen dat uw website hoger in de (onbetaalde) zoekresultaten van Google komt. Ik kan talloze SEO-technieken in de website gebruiken om betere resultaten te behalen. Voorbeelden van SEO-activiteiten zijn technische verbeteringen aan de website, het optimaliseren van de afzonderlijke pagina’s voor zoekwoorden, het verbeteren van de gebruikerservaring, het verdienen van links naar uw website en laadsnelheid. Klik hier om te zien wat ik daarmee bedoel en test vervolgens hier ook eens uw eigen website. SEO is een proces van lange adem. Resultaten worden stap voor stap duidelijk, meestal na maanden, maar het is een goede investering.

DIGITALE NIEUWSBRIEF

E-mailmarketing is een vorm van marketing waarmee u op een zeer effectieve en betaalbare manier meer inkomsten kunt genereren uit uw bestaande netwerk. Ik zal een mobielvriendelijk sjabloon maken geheel in uw eigen huisstijl. U kunt dan zonder beperkingen e-mailnieuwsbrieven verzenden en statistieken online bekijken. ik maak de verschillende e-maillijsten voor u en importeer de e-mailadressen die u heeft verzameld.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social media is een zeer effectieve vorm van online marketing. Een commerciële boodschap die een gebruiker naar zijn eigen social media netwerk stuurt, wordt als zeer betrouwbaar gezien. Een actieve social media pagina zorgt voor vertrouwen bij potentiële klanten. Social media pagina’s worden steeds belangrijker bij het kiezen van een merk. Ik help met de grafische vormgeving van uw social media pagina’s en de technische integratie in uw website of webshop, waarna u zelf uw social media kunt onderhouden.