Webdesign en online marketing overeenkomst

Het is heel goed te begrijpen dat u als ondernemer in uw enthousiame direct aan de slag wilt en zich eigenlijk zo min mogelijk in de technische aspecten van de website wilt verdiepen.

Webdesign contract

Maar wat als….

  • Uw website waaraan u jaren heeft gewerkt gehackt wordt en u komt erachter dat er geen goede backup beschikbaar is?
  • Uw website, domeinnaam of email door uw eigen schuld offline worden gehaald door uw hosting provider?
  • In de afgesproken “vaste prijs” toch niet alles inbegrepen blijkt te zijn wat u zelf in gedachte had en de bijkomende onderhoudskosten hoger blijken te zijn dan u had gedacht?
  • Het project uitloopt, omdat u niet wist welke input u op welk moment moest aanleveren, waardoor ik niet verder kon bouwen?

Laten we dat soort situaties alstublieft vookomen, door daar vooraf glasheldere afspraken over te maken. Dit is vooral in uw eigen belang, want veel ondernemers investeren enorm veel tijd en soms ook geld in hun website en online marketing. Terecht, want het is vaak de belangrijkste inkostenbron voor hun onderneming.

Voordat ik aan de slag ga vraag ik dus mijn opdrachtgevers om mijn voorwaarden en mijn online marketing stappenplan te bestuderen. Op die manier kunnen we zo effectief en plezierig mogelijk te werk gaan en zal uw website en online marketing meer succesvol worden.