Meteen naar de inhoud

Online cursus RYA Essential Navigation & Seamanship

Deze cursus biedt een inleiding tot navigatie en veiligheid aan boord voor zeilers die de basistheorie van het zeilen op zee willen leren.

Cursusinhoud

 • Zeekaarten en publicaties
 • Veiligheid op zee
 • Motor aan boord
 • Boeien op zee
 • Getijden
 • Visuele en elektronische navigatie
 • Loodsplan
 • Verkeersregel
 • Ankering
 • Weersvoorspelling
 • Route planning


Cursusinformatie

Account: Binnen 24 uur nadat u uw online betaling heeft ontvangen, krijgt u een account op ryainteractive.org waar de RYA deze online cursus aanbiedt.
Taal: De cursus is in het Engels.
Duur: De online cursus duurt ongeveer 6 uur. U krijgt 6 maanden toegang tot het account.
Prijs: Euro 50,- inclusief BTW, exclusief Student pack en Certificate of completion.
Student pack inclusief Certificate of completion: Euro 50,- Het is mogelijk om de cursus te doen zonder student pack, omdat de online cursus digitale afbeeldingen bevat van de zeekaarten en almanac. Als u ook een certificate of completion wilt ontvangen, dan dient u het volledige student pack te bestellen. Ik kan de RYA certificaten niet apart voor u bestellen.
Ondersteuning: Als u vragen heeft, kunt u mij bellen of e-mailen of we kunnen een Skype-sessie regelen. Een uur ondersteuning is inbegrepen.

Gegevensuitwisseling voor online cursussen van RYA

Om toegang tot uw online cursus mogelijk te maken, moeten we enkele van uw persoonlijke gegevens delen met de RYA via uw gebruikersprofiel op www.ryainteractive.org. Deze leerbeheerwebsite wordt gehost en onderhouden door een derde partij genaamd Learning Pool, die uw persoonlijke gegevens niet zal gebruiken om een ​​andere reden dan het mogelijk maken van uw cursus.

Uw naam en e-mailadres worden ingevoerd op www.ryainteractive.org om uw gebruikersaccount aan te maken. Bij uw eerste toegang tot de site wordt u gevraagd uw adres en geboortedatum in te voeren. U heeft een jaar toegang tot de site om uw online cursus af te ronden. Gedurende deze periode worden uw persoonlijke gegevens op de website bewaard door Learning Pool en beschikbaar gesteld aan dit trainingscentrum en de RYA met het doel uw cursus te beheren.

Instructieondersteuning wordt geboden door dit trainingscentrum voor een periode van 1 jaar vanaf de datum van uw cursusboeking.

Na voltooiing van uw cursus worden uw naam, e-mail, geboortedatum en adres overgebracht naar de centrale database van de RYA om de details van de cursus en eventuele certificeringen die u als gevolg daarvan behaalt, vast te leggen. Met deze informatie kan de RYA uw certificering vastleggen, eventuele gegevens die zij mogelijk al over u of uw kwalificaties hebben, bijwerken en uw certificaat indien nodig verifiëren.

Een jaar na uw inschrijving voor een cursus wordt uw gebruikersaccount verwijderd van www.ryainteractive.org.
Volledige details over hoe de RYA met uw persoonlijke informatie omgaat, worden weergegeven wanneer u voor het eerst www.ryainteractive.org bezoekt.
Voor de duur van uw toegang tot de site, worden uw gegevens bewaard in overeenstemming met het RYA Interactive-gegevensbeleid, de algemene voorwaarden.

Als u na voltooiing van uw cursus een digitaal certificaat ontvangt dat is gedownload van de RYA Interactive-site, worden uw naam, adres, geboortedatum en certificaatgegevens overgebracht naar de RYA-database en bewaard in overeenstemming met het privacybeleid van RYA.